Hógolyó-, etetőanyag készítő!

Hógolyókészítő


A téli csatatér harcosainak!

 

Ahogy a nyárhoz a vízi pisztoly, úgy tartozik a télhez a hógolyó.
Mióta világ a világ, az emberek valamiért szeretik egymást jól meglőni a H2O különböző halmazállapotú változataival. :)

Egyértelmű, hogy míg a folyékony vizet valamilyen segédeszköz felhasználásával lehet a leghatékonyabban messzire locsolnunk, addig a hóban erre nincs szükségünk.

Vagy mégis?

Ha az idei szezonban valóban szeretnéd komolyan venni a hócsatákat és eleged van a lefagyott kezekből, átvizesedett kesztyűk okozta kellemetlenségből, akkor neked találták ki minden idők legnagyszerűbb hólabdagyártó eszközét!

Kiváló tömörséget előállító hólabdát elég nagy távolságba leszel képes pontosan célba juttatni.

 

Az olló és a fagyis kanál kereszteződéséből született újdonság!

Nos igen, ez kérem szépen a hógolyókészítő kézi készülék!

Rendeléshez katt ide<<

 

        

Ha azt hittük, a hógolyózás csak az iskolások és a szalonspicces emberek szervezetlen sportja, hát nagyot tévedtünk. A szigorú szabályok mentén megrendezett hócsata Japánból indult útnak, és Európa hólepte vidékeit is pillanatok alatt meghódította.

Története több mint húsz évvel ezelőttre nyúlik vissza, mikoron a sosem nyugvó japán elmék annak módját keresték, mivel csábíthatnák a látogatókat messzi országukba akkor is, amikor hótakaró borítja azt. Az első versenyt 1989-ben tartották, ekkor hetven csapat ütközött meg egymással mintegy hétezer néző előtt. A szervezett yukigassenek innentől kezdve rendszeressé váltak, 1993-ban megalakult a Yukigassen Federation, 2004-ben pedig már majd' kétszáz csapat vívta havas ütközetét több tízezer szurkoló támogatása mellett. A japánok talán az idők végezetéig elhógolyóztak volna magukban, ha el nem vetődik néhány finn turista a yukigassenek egyikére, s meg nem honosítják azt hazájukban is. Bár az északi országok szinte azonnal csatlakoztak az új sporthoz, Finnország lett a hivatalos hólabdázás európai fellegvára, itt tartják a minden évben megrendezésre kerülő Európa-bajnokságot is. Mára szervezett yukigasseneken vehetünk részt Japánban, Finnországban, Svédországban, Norvégiában, Hollandiában, Kanadában és Ausztráliában.

Szabályok:

A hócsatát két, egymás ellen küzdő csapat vívja meg, mindkét oldalon hét-hét ember veszi fel a kesztyűt cspatkapitányuk vezetésével. Hogy a harc során biztosítva legyen a lőszer utánpótlása, speciális géppel meghatározott, szabálykönyvben rögzített méretű hógolyókat állítanak elő - százával, ezrével. Bár egy meccs alatt minden csapat a háromszor három perces menetek során csak kilencven labdát lőhet el, a résztvevő csapatok száma indokolja a gépesítést. A játékosoknak a védősisak viselése természetesen kötelező. A pálya szélessége a teniszpályáéval egyezik meg, ám annál kétszer hosszabbak, és hófalak tarkítják, hogy megfelelő búvóhelyet biztosítsanak. Mindkét csapat elhelyezi zászlóját a pályán. A csata menete a mindenki által jól ismert hógolyózás mentén alakult: el kell találni az ellenség játékosait, aki azonnal kiesik. A végén az a csapat nyer, amelyiknek több tagja marad játékban vagy az, amelyiknek sikerül megszerezni az ellenség zászlóját.

A yukigassenek minden nevező csapat előtt nyitottak, ám tévedés azt gondolni, hogy egy szedett-vedett utcai csapat az élményen felül mással is gazdagodhat. A profik igazán komolyan gondolják a játékot: Japánban a sikeres csapatoknak olyan szponzoraik vannak, mint például a nemzeti légitársaság, egész éven át gyakorolnak, a versenyre való készülés során hatékony stratégiákat dolgoznak ki, s videóról elemzik a potenciális ellenfelek játékstílusát.

 

Ennek a cikknek a forrása az ORIGO honlapjáról származik.

 

Erre a szövegrészre kattintva az ORIGO honlapjára ugrasz <<

 

Rendeléshez klikk ide<<

 

 

Etetőanyag készítő
 

Csali etetőanyag gombóckészítő horgászoknak


Vége a kézzel összegyúrt etetőanyag készítésének!
Nem kell többé nyakig összemaszatolódni,
miközben a csalis vödörben gyurkálva próbálja előállítani a tökéletes etetőanyag gombócokat. :)

Itt a csali etetőanyag gombóc készítő!
Profi munka, egyforma adagok, tiszta kéz!


Előzze meg horgásztársait egy csali adagolóval.
Lepje meg Nagy ho-ho-ho-horgász családtagját egy csalikészítő készülékkel.
 

 Rendeléshez klikk ide<<

Csali keverés egyszerűen

 

Ilyen eredményt azért nem garantálhatunk, de az biztos, hogy megkönnyítjük az etetőanyag adagolás fáradságos munkáját. :)

A megszokottnál nedvesebb legyen az anyag!

 

Az olló részénél megfogva helyezze az anyagba a kanalat, majd nyomja össze!

 

 

Nyissa szét a Csaligombóc készítőt!

 

Kész az etetőanyag gombóc!

 

Ha jó az anyag, ilyen szép gombócok készíthetőek!

 

Sorozatban a gombócok.

 

 

Rendeléshez klikk ide<<

 

 

Keresett kifejezések:

hógolyó készítő, hógolyó, hócsata, hógolyócsata, hóember, hógolyókészítő, hógolyó gyártó, hógolyózás, szánkó, télisportok, sielés, tél, hó, gömb, golyó, téli szálláshelyek, melegedő, téli büfé, baller, motorosszán, homokozós játék, homoklabda, őrültség, tuti megveszem, ez kell nekem, eladó szánkó, karácsony, téli sport, homokozó szett, homok, etető gombóc készítő, horgász, csali, kukac

Aparat pentru bulgăre de zăpadă, bulgăre de zăpadă filtru, snehová guľa výrobcu, sněhová koule výrobce, snežne kepe za kavo, сніжок виробника, ekspres śnieżki, Schneeball-Maker,
fabricant de boules de neige, palla di neve creatore,
снежок производителя

 

Homoklabdakészítő
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyáron sem kell aggódni, hogy nem tudja majd használni. A vízpartok, homokozók egyedi játékszere, kiegészítője a homoklabdakészítő.

Kisgyerekek nagy öröme a homoklabda készítő!
Már 6-8 éves kortól ajánljuk.

Homokozóban, tengerparton jó szórakozás nyújt a homoklabda készítés.

 

Sajtgombóckészítő
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hógolyókészítő eszközt számtalan dologra lehet még használni.

- Sajtgolyó készítésre
- Süti présként
- Rizsgombóc présként
- Cukrászati kellékek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyszerű, praktikus, gyors golyókészítés. :)

 

Íme egy recept 6 főre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sajtgolyó előkészület: 20 perc

Hozzávalók:

- 25 dkg túró
- 10 dkg juhtúró
- 10 dkg reszelt füstölt sajt
- 10 dkg reszelt trappista
-fél tubus tömlős sajtkrém
-kevéske egész köménymag
-szezámmag
-pirospaprika
-szárított metélőhagyma, ill. helyette petrezselyem is lehet
-pici tejföl
-só
-bors

Ez a recept erről az oldalról származik:
www.nosalty.hu

 

 

 

Videó Török és Társai Kft.

Nyitva tartás

Hétfőtől péntekig 8°°-12°°; 13°°-16°°
(Ebéd időben elérhetetlenek vagyunk. Megértésüket köszönjük)
Szombat, vasárnap zárva!
 

Kapcsolat

Török és Társai
Tömítésgyártó és Szolgáltató Kft. 
4200 Hajdúszoboszló, Baross u. 4. 
Telefon: 52/363-390
torok@netform.hu 

Szállítási feltételek

Közösségi oldalak