ORSZÁGOS REKORDKÍSÉRLET VÍZIPISZTOLY CSATA 2024

tomites@..KATTINTS
Kategóriák

Oszd meg!


ORSZÁGOS REKORDKÍSÉRLET VÍZIPISZTOLY CSATA 2024.

Országos vízipisztoly csata a hajdúszoboszlói strandon!

Vízipisztolyokkal támogattuk a rekordkísérletet

Országos vízipisztoly csata a hajdúszoboszlói strandon!

Éppen, hogy elkezdődött a nyár, ha pedig nyár, akkor víz, strand és élmények.

 

Mindjárt az egyik első lehetett a július 6-án megrendezett második nagy Országos Vízipisztoly Csata, amit a hajdúszoboszlói strandon is élvezhettek kicsik és nagyok.

 

5500-an gondolták úgy, hogy ezt a napot nemcsak strandfürdőzéssel töltik el, hanem részesei lesznek egy különleges pisztolycsatának. A gyerekeken át a felnőttekig, egészen a szépkorúakig mindenki regisztrált a versenyre.

 

A Magyar Fürdőszövetség programjához kapcsolódó rekordkísérlet kiváló alkalom volt arra, hogy negyedórára egyszerre, mindenki felszabadultan játszó gyermeknek érezhesse magát a fürdőkben. Az Országos vízipisztolycsatában 39 fürdő vett részt.

 

A játék szerint tizenöt percig kellett a kiosztott vízipisztolyokkal csatázni, a helyszíneket pedig online összekapcsolták.

 

A rekordkísérlet a csatát játszó személyek számára vonatkozott, emiatt a rendezvényt megelőzően a rekord hitelesítéséhez és a létszám pontos megállapításához, egy rövid időre kizárólag csak a rekordkísérletben résztvevő vendégek tartózkodhattak a medencében.

 

A Hungarospa vezérigazgatója elmondta, 2023-ban náluk voltak a legtöbben, több mint ezren ragadtak akkor valamilyen vízifegyvert. Ezt az idei évben nem sikerült megdönteni, de megközelítették a tavalyi számot, több száz ember vízipisztolyozott egy időben a mediterrán medencében jó hangulatban.

 

Fotók: Tóth Imre


 

Török Péter:

– Nagy örömünkre szolgált támogatni vízipisztolyokkal 2024-ben is ezt a rendkívüli eseményt.

 

 

Oszd meg!


Kapcsolódó cikkek

Excenter présgép 16 t eladó

Eladó 16 t excenter présgép

16 tonnás, 2010.02.18 üzembe helyezésű excenter présgép alátétek gyártására használt, kiváló, működő állapotban eladó!     Időközben a bronzpersely fel lett újítva, illetve a kilincs pneumatikus vezérlésű lett. Technológia váltás miatt kerül eladásra. Állítható medve távolság 0-55 Percenkénti ütésszám 120 Szerszám magassága medve alsó helyzetben 220 Medve állíthatósága 45 Torokmélység 160 Asztal hossza 300 Asztal szélessége 450 Asztal rés hosszirányban 160 metszőkör átmérő 140 Medve hossza 180 Medve szélessége 200 Furatmélység átmérő 40 Furatmélység mélység 60 Pillérek közti távolság 220 Befogólap vastagság 40 Maximális döntési szög 35...

Tovább